Sommergløden

Nu nærmer sæsonen for at havefester og bryllupper sig. Haverne bliver fyldt med dejlige mennesker, flotte kjoler og lækre drinks. Kirker med syngende gæster, storslåede taler og smukke kærlighedshistorier. Ja, det er nu, at det er tid til at finde dit stiveste puds frem og se dejlig ud. Måske har du allerede en lækker sommerglød i ansigtet? Hvis ikke, så kan du få tromborg mineral foundation tilbud her, så du kan hjælpe den brune kulør i ansigtet lidt på vej. Læs med, hvis du skal have et par gode tips og tricks til, hvordan du får skabt et smukt make-up look.

Perfekt makeup

Hemmeligheden bag en ensartet kulør i ansigtet er nemlig en god foundation. Det er en god ide, at du vasker dit ansigt grundigt, måske når du er i bad, og ansigtets hud i forvejen er varm og fugtig. Bagefter kan du med fordel tage en god fugtighedsgivende creme på, så din hud ikke tørrer ud. Når fugtighedscremen er tørret godt, kan du påføre et lag foundation. Læg et ensartet og tyndt lag i hele ansigtet. Sørg for, at farven på din foundation ikke er hverken særligt mørkere eller lysere end resten af din hudfarve. Så kan du nemlig hurtigt komme til at ligne noget fra en dårlig musikvideo fra 00’erne.

Et smukt look

I løbet af dagen er det vigtigt, at du ikke hele tiden fristes til at røre ved dit ansigt. Så kan du hurtigt komme til at skabe et uønsket mønster i din foundation, så det bliver tydeligt, at du har den på. Egentlig er et godt råd altid, at du ikke skal røre dit ansigt med dine fingre, før du har vasket dem. Du kan nemlig lynhurtigt få alle mulige og umulige ting og sager på dine fingre. Tilbage er der kun at ønske dig en rigtig god sommer med mange flotte og festlige outfits.