Vælg den bedste linje for dig på efterskolen

Når du skal på efterskole, er det vigtigt, at du vælger den bedste linje for dig. De mange efterskoler i Danmark tilbyder nemlig hver især nogle specifikke linjer. For at få et godt efterskoleophold er det værd at vælge en efterskole, der matcher dine præferencer i forhold til dine interesser.

Her kan du læse mere om nogle af de linjefag, du kan finde på de forskellige efterskoler. Herved kan du færdiggøre din skole, mens du på samme tid dyrker din interesse.

Vild med at røre dig? Tag på en idrætsefterskole

Hvis du er vild med at røre dig dagligt, bør du vælge at tage på en idrætsefterskole. Det kan være en efterskole, hvor du kommer rundt om mange forskellige sportsgrene, eller du kan vælge en efterskole med en specifik sportsgren på programmet hele tiden. Det kan være fodbold, håndbold, gymnastik eller lignende.

Er du en rigtig rytmehans? Tag på musikefterskole

Kan du slet ikke få nok af at spille musik eller synge? Så er en musikefterskole det rette valg for dig. Her kan du blive bedre til at spille musik sammen med ligesindede, eller du kan få tunet sangstemmen, så den bare bliver bedre og bedre. Måske får du endda dannet et band, der fortsætter efter efterskoleopholdet.

Elsker du at stå på en scene? Tag på en teaterefterskole

Er du meget glad for at stå på en scene og spille forskellige roller? Eller måske er du mere til at arbejde med kulisserne, lys og lyd eller andet, der sker i forbindelse med en teaterforestilling. Så er den helt rette efterskole for dig en teaterefterskole.