Elsker du at strikke, men mangler nogle at dele din interesse med? Læs med!

De seneste år er det gamle strikkehåndværk kommet frem og har overtaget trends på sociale medier såvel som mode i markant grad. Og hvem kan ikke stå for en blød ulden sweater og en kop varm kakao i kulden? Men selvom mange deler interessen, kan det være svært at finde nogle i sit nærområde, man kan hygge og nørde sammen med. Hvis du sidder og synes, at du godt gad og dele din strikkeinteresse med mennesker udenfor sociale medier, så kan løsningen måske være en strikkeklub!

Hvad er en strikkeklub?

En strikkeklub er i bund og grund bare en klub, hvor du og dine strikkekammerater kan mødes og strikke, nørde og hygge sammen. Det kan være I beslutter jer for at mødes 1 gang om ugen, det kan også være, at det bare skal være 1 gang om måneden, det er helt op til jer selv! I Køge findes der for eksempel en strikkeklub, der har eksisteret i mange år. Så når først klubben er etableret, er der mulighed for et godt fællesskab i lang tid. Du kan læse mere om Køges initiativer og aktualiteter på Køge Netavis.

Hvordan får jeg folk til?

Det kan virke som en stor opgave at finde ligesindede strikkeinteresserede, hvis du ikke kender nogen i din nærmeste omgangskreds, der har lyst til at være en del af strikkeklubben. Heldigvis findes der mange grupper på nettet og sociale medier, som deler samme interesse. Du kan for eksempel starte med at lave et opslag i en gruppe, hvor du pitcher din idé om en strikkeklub, og spørger om der er flere som gerne vil være med. Du kan også lave nogle små plakater og hænge op på offentlige steder, for eksempel på biblioteket, i det lokale supermarked eller noget helt tredje. Held og lykke med strikkeklubben!