Inviter venner til den ultimative spilleaften

Elsker du og vennekredsen at spille spil? Hvorfor så ikke invitere dem alle til den ultimative spilleaften? I kan få en helt enestående aften, hvis du planlægger den på bedste vis. Men hvad skal du sørge for, når det kommer til en spilleaften med vennerne?

Hav masser af spil parat

Du skal naturligvis have et godt udvalg af spil parat, så I kan spille løs hele natten, hvis det er det, I vil. Du kan også vælge at investere i et enkelt eller to nye spil, som du og vennerne kan bruge aftenen på at lære at kende.

Vælg spil ud fra, hvad du ved, at dine venner godt kan lide at spille. Er det Matador, eller er det et quizspil, hvor det handler om at have en stor viden?

Start aftenen med en middag

Hvis du starter aftenen med en middag, så er spilleaftenen skudt godt i gang. Husk at købe noget god vin, øl, sodavand og lignende, så der er noget for enhver smag. Mens I spiser sammen, kan I snakke om, hvilket eller hvilke spil der skal spilles efter maden.

Skal du rigtig forkæle dine venner, så server en dejlig dessert efter middagen. Til desserten kan I eventuelt drikke Tawny portvin, og så er den første del af aftenen fuldendt.

Hyg med snacks og drikkelse under spillet

Når først du og dine venner skal i gang med at spille, bør der være både diverse snacks og drikkelse, da det gør det hele meget hyggeligere. Køb slik, chokolade, chips og eventuelt noget frugt, som I kan spise under spillet.