Går turen til England? Så se her

En af de mest populære rejsedestinationer, som også er billigt i forhold til mange andre europæiske hovedstæder, er London. Det er en by fyldt med charme og det er et sted, man simpelthen bør se. Du kan med garanti finde noget i den engelske hovedstad, som fænger interessen for alle, der skal med, for London er byen, der har det hele. Derudover er rejsen fra Danmark til London kort, hvilket altid er et plus, når man ikke vil bruge flere af sine rejsedage på faktisk at rejse.

Hav styr på det praktiske

En tur til London kræver planlægning. Med en god og stabil rejseplan, så får du mere ud af turen og slappe mere af. Det er selvfølgeligt vigtigt at finde ud af, hvordan du vil afsted Et godt råd er at være på udkig efter billige flybilletter til london. Det er den hurtigste måde at krydse vandet på, og du kan læne dig tilbage og på under to timer, så står du i ankomsthallen i en lufthavn tæt ved London. Nemmere bliver det ikke. Transporten i selve London er heldigvis også lige til at gå til, for undergrunden spreder sig under det meste af byen og fragter dig hurtigt frem og tilbage til dine oplevelser.

Hav styr på det sjove og udforsk byen

Londons brochure af forskellige spændende aktiviteter er stort. Der er alt fra naturhistoriske museer med flotte, imponerende udstillinger til museer med voksfigurer, hvor du kan forevige din London-tur med et billede med nogle af verdens største stjerner. Du kan selvfølgelig også tage et smut forbi Big Ben og se den smutte arkitektur eller gå over broen, hvor du finder det imponerende pariserhjul, London Eye, hvor du kan se ud over det meste af den spændende storby. Hvis du har plads i kufferten, er Oxford Street også et godt bud til en regnfuld eftermiddag.