Sådan holder du en fantastisk nytårsaften

Der er ingen tvivl om, at nytårsaften er årets fest. Det er en aften og en fest, som mange ser frem til selvom, at det lige har været juleaften og en travl december måned. Er det dig, der skal arrangere og holde nytårsfesten i år? Find ud af hvordan du holder en fantastisk nytårsaften ved at læse med her. 

Send invitationer i god tid

Hvis du skal holde en drøm af en nytårsaften, kræver det, at du sender invitationer ud i god tid til de gæster, som du ønsker at invitere. Sæt en svarfrist, der ligger minimum to uger før nytårsaften. Derved står du ikke en uge før selve aftenen og stadig ikke ved, hvor mange der dukker op. 

Planlæg en tre-retters menu

Når det er nytårsaften, bør menuen bestå af tre retter. Maden er noget af det, som de fleste gæster ser meget frem til oven på al julemaden. Du kan selv stå for maden, eller du kan bestille den udefra. 

Du bør gøre det, der giver mest mening for dig og de gæster, du har inviteret. Men dine gæster vil helt sikkert blive imponeret, hvis du selv har lavet lækker mad. Du kan eventuelt kigge nærmere på wagyu steak.

Her får du en huskeliste til din planlægning:

  • Sørg for at planlægge menuen i god tid og lav en indkøbsseddel. Husk der både skal være en forret, en hovedret og en dessert. Glem ikke drikkevarer til maden. 
  • Der bør være appetizers til Dronningens nytårstale.
  • Du skal også have kransekage og champagne til midnat.
  • Skal der være natmad?