Opgrader knivblokken med spritnye og skarpe knive

Vi har det alle derhjemme – knivblokken, magnetstrimlen, knivskuffen – ét sted, hvor alle køkkenets mange knive samles. Og er det blevet tid til at tage et kig på knivene og måske endda skifte ud i samlingen? I hvert fald kan du med sikkerhed finde nye knive til samlingen hos Zwilling knive – kvalitetsknive, der nemt kan klare ethvert skæreformål.

Knive til alle formål

Knive findes i mange størrelser og faconer. Faktisk findes der knive, der kan udføre hver sin opgave. Det samme gør sig gældende for zwilling knive. De har ikke den kniv du ikke kan bruge. Så om du skal åbne østers, skære fødselsdagskagen ud eller skære stegen for, så finder du en Zwilling kniv, der kan hjælpe dig. Udvalget spænder nemlig mellem alt fra, steakknive og -gafler, forskæreknive og -sæt, østersknive, fileteringsknive, grøntsagsknive og kokkeknive. Det virker måske som uoverskueligt mange forskellige ’knivarter’, men faktisk er det en fordel at have knive til forskellige opgaver. Det mindsker sliden på knivene, hvis du bruger flere forskellige knive til forskellige opgaver, i stedet for at slide den samme kniv op, dag efter dag. Derudover vil du også opleve flottere snit, hvis du bruger en kniv, der er designet til en specifik opgave – især, hvis du fileterer, skærer oste eller åbner østers.

Vedligeholdelse af knive

Når knivsamlingen har vokset sig til en vis størrelse og har fået en vis mængde slid, så er det vigtigt at huske at vedligeholde knivene. De skal nemlig slibes med jævne mellemrum, for at bevare deres gode skæreevne. Zwilling knive er i god kvalitet, men alligevel er det en god idé også at bruge strygestål for at holde knivbladet skarpt. Det er forskelligt, hvor ofte du behøves at slibe dine knive. Det kommer bl.a. an på hyppigheden af brug, slid efter brug og hvor god man generelt er til at renholde knive.