Inspiration til indretning af stue

For de flestes vedkommende er stuen ofte et samlingspunkt, for det der foregår, både i hverdagen, men også ved mere specielle lejligheder, hvor der kommer gæster på besøg. Derfor er det naturligvis også nødvendigt at have en hyggelig stue, som man er stolt af at vise frem. Herunder får du derfor en masse god inspiration til indretning af din stue.

Sofavalg

Det første og nok også det vigtigste for at kunne indrette sig en hyggelig stue, er valg af den rigtige sofa. Afhængigt af hvor meget plads, der er, og hvad man ønsker, sofaen skal kunne bruges til, kan man være nødsaget til at vælge en sofa fra, som man ellers er helt vild med. Er du på udkig efter en ny u sofa? Eller måske du er mere til en lille topersoners, som kan klappes ud til en sovesofa? Mulighederne er mange!

Bogreoler

Selv hvis ikke man er den helt store fan af at læse, så kan bogreoler virkelig være med til at skabe en god atmosfære i en stue. Der kan nemlig opbevares andre ting end bare bøger på de store reoler. Nipsting, billeder, kasser til opbevaring er alt sammen muligheden – og der findes mange flere ting også. Det vigtigste at have in mente her er, hvilken type bogreol man gerne vil have. De findes i et hav af forskellige designs og farver, og det er derfor vigtigt at have helhedsudtrykket klart, inden man giver sig til at købe.

Ekstra

Af andre ting, som kan være fede at inddrage, når der skal indrettes stue, kan nævnes blandt uendeligt meget andet; sofabord, planter og lænestol. Det er ikke sikkert man er interesseret i at skaffe sig alle tre ting – måske der i virkeligheden kun er plads til planterne, men de nævnte ting kan også hver for sig være med til at fremme den stemning man ønsker, på hver deres måde.