Jagten på den perfekte lampe

Går du rundt og leder efter den helt perfekte lampe til dit hjem, men du ved ikke, hvad du præcist søger? Det kan være noget af en jungle at finde rundt i lampeuniverset – især hvis ikke man er helt sikker på, hvad ens behov er. Der findes et hav af forskellige lamper, store lamper, små lamper, standerlamper, grimme lamper, sjove lamper – men hvad passer egentlig ind i dit hjem og din stil?

Mere end bare belysning

En lampe har i princippet kun ét formål, nemlig at sørge for at du kan se i mørket. Derfor burde det egentlig være ret ligetil, at skulle gå ud og investere i en ny lampe – men hvorfor er det ikke så nemt? En lampe er, for de fleste, langt mere end bare en belysningsgenstand. Den skal passe ind i vores stil og være en del af den afspejling af os selv, som ens hjem står for. Foretrækker man at ens lamper skejer lidt ud og er et friskt pust i et ellers sterilt hjem, så er hans agne jakobsson et godt bud på en designer, man kunne overveje. Med sin leg med forskellige materialekombinationer har Jakobsson skabt en række finurlige og legende lamper, som kan pifte et hvert hjem op – alt imens de er enormt elegante i udtrykket. Der er ingen tvivl om, at han har sans for detaljen.

Hvad bør jeg gå efter?

Men hvad bør du egentlig gå efter, når du er på jagt efter din nye lampe? Når først du har fundet ud af, hvad din stil er udseendemæssigt, så kan du begynde at kigge på belysningen i lampen. Giver den for lidt lys? Et for skarpt lys? Er den mere pæn end nyttig? Du behøver hverken gå på kompromis med udseende eller belysning, når du køber lampe – der findes lamper til enhver smag og ethvert behov.