Investér i dig selv og din sundhed i den mørke tid

I den mørke tid kan det være svært at prioritere sin egen sundhed. Mange har bare lyst til at ligge i sofaen, slappe af og se film i stedet for at træne og spise sundt. Derfor finder du her gode råd, der kan hjælpe dig med at prioritere din sundhed i den mørke tid.

Lav en madplan

Det er vigtigt at spise en masse frugt og grønt hver dag. Men det kan være svært, når vejret bare er trist og mørkt. Du bør altså gøre det nemt for dig selv at spise sundt. Sørg for at lave en madplan for hele ugen. 

Herved ved du, hvad du skal spise hver dag, og du skal ikke forbi et supermarked hver dag. Det sikrer, at du ikke kommer til at købe diverse snacks hele tiden. Har du lyst til lækre og sunde snacks, kan du prøve at besøge en helsekost butik.

Køb nyt træningstøj

Hvis du mangler motivation til at træne, kan du prøve at købe nyt træningstøj. Nyt træningstøj kan give dig et skub til at tage op og træne i dit lokale fitnesscenter. Løber du, kan du vælge at købe et par nye løbesko, der sidder perfekt på dine fødder.

Kom ned i gear hver dag med mindfulness-øvelser

Den fysiske sundhed er vigtig, men det er den mentale også. Derfor bør du også prioritere at komme ned i gear hver dag. Har du en meget stressende hverdag, er det alfa og omega, at du passer godt på dig selv. Det kan du blandt andet gøre ved at lave diverse mindfulness-øvelser.