Sådan siger du farvel til vintertræthed

De mørke timer bliver flere og flere. Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Det, som egentlig skulle være en hyggelig tid, kan næsten virke stressende, med alle de ting som du skal nå. Ja for at være helt ærlig, så bliver man næsten træt ved tanken om lange køer, kvitteringer som bliver væk, og manglen på parkeringspladser i storcentret. Men du kunne jo forebygge alt trætheden, og læs mere om rejser til Sicilien. For er der ikke nogen, der engang har sagt, at det er okay at rejse lidt væk fra det hele?

Forventningens glæde

Det er lidt ligesom at tælle ned til juleaften med et kalenderlys. I stedet taler du bare ned til den dag, hvor du sætter dig i bilen, lukker bagagerummet med kufferter og kører mod lufthavnen. Så går du ind af skydedørene i lufthavnen, finder en sød stewardesse, og så tjekker du ind til ren afslapning i Italien. Luk lige øjnene og mærk, hvordan du i dette øjeblik fyldtes med ro. Al travlheden lader du blive i lufthavnen, og når du stiger ud af flyveren, er temperaturen varm, duften eksotisk, og solen luner dig. Lige i det øjeblik, dér bliver alle dine forventninger indfriet, på samme måde som når den tre-årige åbner sin julegave med det nyeste Lego legetøj.

Ferieparadis på Sicilien

Og det er ikke hvilket som helst sted, som du er landet. Her er alt fra biologisk aktive vulkaner, landskaber med vindruemarker og god italiensk vin. Her bor du tæt med de lokale indbyggere, og der er en enorm gæstfrihed. Her er din største bekymring, om du skal have pasta eller pizza til aftensmad. Om du mon har husket din solhat, når du sidder i solstrålerne ved en sø og nyder en kold drink? Her er ingen stress og jag. Så let slipper du væk fra hverdagens travlhed.